072 74 40 44 4 info@lenmadviesgroep.nl
Linda

Linda

Mijn naam is Linda van Pel, en ik woon in Alkmaar

Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de verzekeringen waar ik ooit bij toeval ben ingerold en heb alle facetten van het vak leren kennen. In de jaren voordat ik bij L&M werkte heb ik me samen met mijn collega Max de Vos bij een middelgroot assurantiekantoor alleen  beziggehouden met acquisitie in de bedrijvenmarkt.

Cijfers naast elkaar zetten en stapels papierwerk doorspitten…dat is nog altijd zo’n beetje het beeld dat mensen hebben van ons werk. Natuurlijk maakt administratie een groot deel uit van onze werkzaamheden, maar aan het eind van de dag is het vooral mensenwerk. Wat maakt het werken bij L&M nou zo leuk? We zijn begonnen met de teller op 0, elke klant van L&M is door ons persoonlijk klant gemaakt. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons, wij passen bij elkaar en onze klanten kennen, begrijpen en waarderen onze dienstverlening.

Verzekeringen staan nergens bovenaan de prioriteitenlijst om uiteenlopende redenen. Bij L&M houden we ons met volle overgave bezig met het volledig ontzorgen van onze klanten.
Iedereen roept het maar wij begrijpen ook wat het inhoudt en doen het!

In deze snel veranderende markt merken wij dat ondersteuning op alle fronten door een professionele partij met ervaring steeds belangrijker wordt. Verzekeraars zijn voornamelijk bezig met verregaande automatisering en er heeft een ware kaalslag plaatsgevonden waardoor goede en deskundige mensen bij verzekeraars met een lampje te zoeken zijn. Wij nemen onze klanten alles uit handen, geen vervelende telefoontjes met verzekeraars, geen wachtrijen, geen uitzoekklusjes. Alles wat verzekeringen aangaat, leggen onze klanten met een gerust hart bij ons neer.

Voor mij persoonlijk is niets leuker dan de klant volledig ontzorgen en hem of haar verbazen  met onze unieke service en inzichten. Als klanten hun verbazing en tevredenheid uitspreken over onze manier van dienstverlening is dat voor mij de ultieme beloning!

Max

Max

Mijn naam is Max de Vos en ik woon in Nieuwe Niedorp

Ik ben ooit mijn carrière begonnen bij de RVS en ben daarna altijd werkzaam geweest als accountmanager bij verschillende grote tussenpersonen. Voordat ik bij L&M werkte ben ik, samen met mijn collega Linda,  werkzaam geweest als acquisiteur in de bedrijvenmarkt in de buitendienst bij een middelgroot assurantiekantoor.

Bij L&M Adviesgroep delen we allemaal dezelfde passie, we kennen elkaar ook al jaren hetgeen samenwerken alleen nog maar plezieriger maakt. Als voormalig werknemers van grote assurantiekantoren weten we al hoe het juist niet moet . Door onze ervaring van de afgelopen jaren hebben we geleerd dat je het anders moet doen dan de rest van de markt. In L&M hebben we samen dienstverlening 2.0 neergezet. Scherp zijn, 120% service, goed inkopen, pro actief zijn en de allerbelangrijkste doen wat je belooft! Het lijkt een open deur maar onze ervaring is nog steeds dat de markt niet biedt wat de klant vraagt.


Alle bedrijven die bij L&M verzekerd zijn, weten dat we 24/7 bereikbaar zijn ook in het weekend, weten dat we ze volledig ontzorgen en dat als er iets is ze er op kunnen rekenen dat ze direct worden geholpen. Als het nodig is dan stappen we in de auto en komen we naar je toe. Waar gebeurt dat tegenwoordig nog?

Naast de werkzaamheden binnen L&M hou ik me vaak en graag bezig met het verbinden van partijen in de ruimste zin van het woord. Hierbij kan ik putten uit mijn grote netwerk van bedrijven, verzekeraars, banken, accountants, makelaars, pensioenspecialisten en dienstverleners op allerlei gebied.

Onno

Onno

De kortste manier om het uit te leggen is simpel: ik heb gewoon passie voor het verzekeringsvak. En de combinatie van de korte lijnen en het snelle schakelen dat L&M Adviesgroep biedt maakt dat ik hier helemaal op mijn plek zit. De ruimte om klanten te benaderen op een voor mij authentieke manier zorgt ervoor dat ik elke dag weer met plezier aan de slag ga. Ik heb een brede belangstelling en ik wil tot in de puntjes weten wat onze klanten bezig houdt. Die persoonlijke waarde in gesprekken komt voort uit mijn eigen interesse, maar het leidt er ook toe dat ik me goed kan inleven in waar eventuele risico’s kunnen ontstaan.

In mijn werk streef ik ernaar om samen met onze klant op één lijn te komen als het gaat om dekkingen. Niet alleen omdat wij dat als verzekeringskantoor zeggen, maar vooral omdat onze klant de meerwaarde ervan inziet. En als dat betekent dat ik iets voor een tweede of derde keer uitleg, dan doe ik dat. Zelf houd ik er ook van om te blijven leren; elke dag brengt weer iets nieuws. Daarom probeer ik zoveel mogelijk op pad te gaan, de deur uit. Juist die ervaring van hoe zaken werken in de praktijk helpen ons de best mogelijke verzekering te bieden.

Janneke

Janneke

Mijn naam is Janneke Kuijper en woon in Heiloo. Na het afronden van mijn schoolopleiding  Bank & verzekeringen, ben ik begonnen bij de Rabobank met administratieve werkzaamheden op de afdeling Bedrijven.

Door het behalen van de benodigde diploma’s en mijn jarenlange praktijkervaring heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren medewerker in de zakelijke verzekeringsbranche. Het mooie van ons vak is dat ik elke dag weer nieuwe dingen leer en door de veranderingen in de markt, het werk nooit saai wordt.

Ik vind het vooral leuk om in een team de zakelijke markt te bedienen en de klant te helpen bij het regelen van zijn verzekeringen en bij schadeafwikkelingen. Ik begrijp heel goed dat een ondernemer niet veel tijd wil besteden aan zijn verzekeringen.  Daar zijn wij voor en de klant kan dat met een gerust hart aan ons over laten.

Werken bij L&M Advies Groep doe ik met veel plezier, zowel de mooie bedrijven die we als klant hebben en het specialisme van mijn collega’s Max, Linda en Onno maakt het werken erg leuk en prettig.