Over ons

L&M Adviesgroep B.V. bestaat uit Linda van Pel en Max de Vos. Tezamen goed voor zo’n 60 jaar ervaring in de verzekeringsbranche.

Wij spreken en begrijpen de taal van de ondernemer en weten waar hij behoefte aan heeft. Korte lijnen, persoonlijk contact en volledig ontzorgd worden op het gebied van verzekeringen.

Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van de verzekeringsportefeuilles van bestaande bedrijven. Wij nemen de lopende verzekeringen onder de loep met aandacht voor overlappingen en hiaten, CAO verplichtingen en mogelijk voordeel door collectieve inkoop of lidmaatschap van branche-organisaties. Insteek van een dergelijke analyse is voorwaardenverbetering, het inzichtelijk maken en bewaken van uw risico’s en premiebesparing. Uiteraard weegt ook de visie van de ondernemer en zijn wensen hierin mee.

In dit traject maken wij tevens zichtbaar welke eisen aan de ondernemer worden gesteld met betrekking tot de verzekeringen, ook wat verwacht mag worden van ons en de verzekeraar.

Wij zijn geheel onafhankelijk en weten door onze jarenlange expertise precies welke (verzekerings) oplossing het beste bij het bedrijf past. Indien wenselijk of noodzakelijk voor ondersteuning schakelen wij derden in uit ons netwerk zoals accountants, belastingadviseurs, notarissen, advocaten, makelaars,  organisatiebureaus en fiscaal juristen.

L&M Adviesgroep “specialist in ontzorgen!”

Linda

Linda

 

Mijn naam is Linda van Pel, en ik woon in Alkmaar

Ik ben al 25 jaar werkzaam in de verzekeringen waar ik ooit bij toeval ben ingerold. Begonnen als secretaresse Private Banking bij de Deutsche Bank ben ik tijdelijk ingezet op de afdeling verzekeringen die later zelfstandig verder is gegaan als De Keyzer Amsterdam, makelaar in assurantiën. Je haalt eens een paar diploma’s en voordat je het weet ben je 25 jaar verder.

Ik heb in al die jaren alle facetten van het vak leren kennen waarvan de laatste jaren ik me samen met mijn collega Max de Vos bij een middelgroot assurantiekantoor alleen heb beziggehouden met acquisitie in de bedrijvenmarkt.

Verzekeringen saai? Ja, maar niet als je met volle overgave je kan bezighouden met het belangrijkste onderdeel: DE KLANT. Niets leuker dan de klant volledig ontzorgen en hem of haar verbazen  met jouw unieke service en inzichten. Iedereen roept het maar wij doen het!

Max

Max

 

Mijn naam is Max de Vos en ik woon in Nieuwe Niedorp

Ik ben ooit mijn carrière begonnen bij de RVS en inmiddels 32 jaar werkzaam in de verzekeringen. Ik ben altijd werkzaam geweest als accountmanager bij verschillende tussenpersonen. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest als acquisiteur in de bedrijvenmarkt in de buitendienst bij een middelgroot assurantiekantoor.

Bij L&M Adviesgroep delen we allemaal dezelfde passie, we kennen elkaar ook al jaren hetgeen samenwerken alleen nog maar plezieriger maakt. Door onze ervaring van de afgelopen jaren hebben we geleerd dat je het anders moet doen dan de rest van de markt. Meer service, meer contact, scherp zijn, goed inkopen, pro actief zijn en de allerbelangrijkste doen wat je belooft! Het lijkt een open deur maar onze ervaring is nog steeds dat de markt niet biedt wat de klant vraagt.

Ik vind het fantastisch om in een team te werken waar alle neuzen dezelfde kant op staan namelijk “de goede kant”!