072 74 40 44 4 info@lenmadviesgroep.nl
Linda

Linda

Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de verzekeringen waar ik ooit bij toeval ben ingerold en heb alle facetten van het vak leren kennen. In de jaren voordat ik bij L&M werkte heb ik me bij een middelgroot assurantiekantoor alleen bezig gehouden met acquisitie in de bedrijvenmarkt.

Cijfers naast elkaar zetten en stapels papierwerk doorspitten…dat is nog altijd zo’n beetje het beeld dat mensen hebben van ons werk. Natuurlijk maakt administratie een groot deel uit van onze werkzaamheden, maar aan het eind van de dag is het vooral mensenwerk. Wat maakt het werken bij L&M nou zo leuk? We zijn begonnen met de teller op 0, elke klant van L&M is door ons persoonlijk klant gemaakt. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons, wij passen bij elkaar en onze klanten kennen, begrijpen en waarderen onze dienstverlening.

Verzekeringen staan nergens bovenaan de prioriteitenlijst om uiteenlopende redenen. Bij L&M houden we ons met volle overgave bezig met het volledig ontzorgen van onze klanten.
Iedereen roept het maar wij begrijpen ook wat het inhoudt en doen het!

In deze snel veranderende markt merken wij dat ondersteuning op alle fronten door een professionele partij met ervaring steeds belangrijker wordt. Verzekeraars zijn voornamelijk bezig met verregaande automatisering en er heeft een ware kaalslag plaatsgevonden waardoor goede en deskundige mensen bij verzekeraars met een lampje te zoeken zijn. Wij nemen onze klanten alles uit handen, geen vervelende telefoontjes met verzekeraars, geen wachtrijen, geen uitzoekklusjes. Alles wat verzekeringen aangaat, leggen onze klanten met een gerust hart bij ons neer.

Voor mij persoonlijk is niets leuker dan de klant volledig ontzorgen en hem of haar verbazen  met onze unieke service en inzichten. Als klanten hun verbazing en tevredenheid uitspreken over onze manier van dienstverlening is dat voor mij de ultieme beloning!

Onno

Onno

De kortste manier om het uit te leggen is simpel: ik heb gewoon passie voor het verzekeringsvak. En de combinatie van de korte lijnen en het snelle schakelen dat L&M Adviesgroep biedt maakt dat ik hier helemaal op mijn plek zit. De ruimte om klanten te benaderen op een voor mij authentieke manier zorgt ervoor dat ik elke dag weer met plezier aan de slag ga. Ik heb een brede belangstelling en ik wil tot in de puntjes weten wat onze klanten bezig houdt. Die persoonlijke waarde in gesprekken komt voort uit mijn eigen interesse, maar het leidt er ook toe dat ik me goed kan inleven in waar eventuele risico’s kunnen ontstaan.

In mijn werk streef ik ernaar om samen met onze klant op één lijn te komen als het gaat om dekkingen. Niet alleen omdat wij dat als verzekeringskantoor zeggen, maar vooral omdat onze klant de meerwaarde ervan inziet. En als dat betekent dat ik iets voor een tweede of derde keer uitleg, dan doe ik dat. Zelf houd ik er ook van om te blijven leren; elke dag brengt weer iets nieuws. Daarom probeer ik zoveel mogelijk op pad te gaan, de deur uit. Juist die ervaring van hoe zaken werken in de praktijk helpen ons de best mogelijke verzekering te bieden.

Marjon

Marjon

Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in het assurantievak en heb bij verschillende assurantiekantoren gewerkt. Vanaf maart 2021 werk ik met veel plezier bij L&M Adviesgroep.

Met Max, Linda en Onno heb ik samen gewerkt bij een middelgroot assurantiekantoor. Wij kennen elkaar dus al jarenlang en weten wat we aan elkaar hebben en vullen elkaar perfect aan.

De klant centraal zetten en deze volledig ontzorgen, dat is wat mij aanspreekt in het assurantie vak. Veel kantoren beloven dit maar bij L&M doen wij dit ook echt. Als ondernemer ben je vooral bezig met het runnen van je bedrijf. Als de verzekeringszaken dan goed geregeld zijn hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ik ondersteun daar graag bij!

Om dit te mogen doen met drie collega’s die alle drie hetzelfde DNA hebben maakt het werken bij L&M elke dag een groot plezier.

Wij zeggen wel eens, wij zijn een klein bedrijf dat grote dingen doet. Als onze relaties bevestigen dat dit zo is, pas dan zijn wij tevreden!