072 74 40 44 4 info@lenmadviesgroep.nl
Linda is gedreven, kundig en to the point. Haar service is persoonlijk en met merkbare interesse voor de klant. Zij levert adequate adviezen om voor de klant tot de meest passende en economische oplossing te komen en ontlast de klant door duidelijke en doordachte oplossingen aan te dragen. Na de eerste kennismaking realiseerden wij een zeer indrukwekkende kostenbesparing op onze verzekeringsportefeuille. Zonder concessies te doen aan dekking en voorwaarden.
Johan Fokkema

CFO, Painting Holland Groep

Het is prettig zakendoen met Linda; korte lijnen en afspraken worden altijd nagekomen. De pro-actieve aanpak in combinatie met uitgebreide kennis van de meest uiteenlopende verzekeringszaken waarderen wij zeer.
Jaap Schuurman

Logistiek expert met focus op groen transport

Wij hebben Linda leren kennen als een zeer vriendelijke en bekwame medewerkster van L&M die altijd en heel snel een terugkoppeling geeft op je vragen, top tussenpersoon.
Ton van Vliet

Eigenaar, Autobedrijf Dobbe

Linda heb ik leren kennen vanuit mijn functie als commercieel directeur bij INKOPER MKB. Zij is een zeer bekwame operations manager, doordat zij als geen ander (en dat overdrijf ik niet) het overzicht bewaart, anderen aan hun afspraken houdt en niet rust voordat beloofde zaken ook daadwerkelijk en binnen de deadline worden nagekomen.
Rogier Roet

Marketing & Sales Manager, Cartal Rijsbergen Automotive B.V.

Linda is een doelgericht persoon die Thinkwise kundig geadviseerd heeft met betrekking tot risico’s en relevante verzekeringen. Daarnaast heeft zij het daaropvolgende transitieproces zeer efficient laten verlopen.
Robert Schildkamp

CFO, Thinkwise Software

Onze complimenten: wij ervaren de samenwerking met L&M Adviesgroep als een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Linda staat altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden, actie te ondernemen en te adviseren.

Thea van der Maarel

Directie, Auto Centrum Leidschendam

L&M adviesgroep ontzorgt Compri Aluminium op het gebied van alle schaderisico’s voor de onderneming. Linda verzorgde een transparante vrijblijvende scan van ons verzekeringspakket in relatie tot de risico’s. Hiermee wist zij een aanzienlijke besparing te realiseren, met betere voorwaarden. Haar professionele en pragmatische aanpak zijn van grote toegevoegde waarde.
Richard Lenders

Algemeen Directeur, Compri Aluminium

Wij zijn zeer te spreken  over de snelle en correcte manier van reageren en afhandeling van onze vragen. L&M komt hun afspraken na en denkt met ons mee.
Marco Vet

Directeur, VANDERLAANGROEP

Linda is een bijzonder gedreven en vakkundige persoon die met passie haar werk uitvoert.
Je kan er vanuit gaan dat Linda alle zaken accuraat afhandelt en dat helder communiceert.

Managing Director, A-Point

Met het team van L&M Adviesgroep is het fijn samenwerken. Als klant word je persoonlijk benaderd en ontzorgd. Op het gebied van advisering en ondersteuning, is het voor ons een toegevoegde waarde. Zaken worden proactief en snel opgepakt en afgehandeld. Wij kunnen L&M Adviesgroep met een gerust hart aan andere organisaties aanbevelen.

Marissa van der Velde

Directeur, Freekids Kinderopvang

Vorig jaar zijn wij overgestapt naar L&M Adviesgroep. Onno Blankenzee heeft ons fantastisch begeleid. Wij zijn volledig ontzorgd en wij konden elk moment bij Onno terecht voor allerhande vragen en advies. Daarbij heeft Onno ons volledige pakket nog eens zorgvuldig doorgenomen om te kijken of alles nu wel zo goed verzekerd was, niet alleen financieel, maar ook de kleine lettertjes. Dit leverde ons ook nog eens een aardige kostenbesparing op en een paar verbeterde aanpassingen. Alles staat weer op de rit en dat geeft weer lucht.

Verder kunnen we L & M Adviesgroep telefonisch altijd goed bereiken. We kunnen dan ook terecht bij de andere medewerkers. Ook zij zijn goed op de hoogte van ons verzekeringspakket en kunnen ons, wanneer Onno op dat moment niet beschikbaar is, goed informeren over de stand van zaken.

Wij zijn dik tevreden over de dienstverlening van L & M Adviesgroep.

Elly van Reenen

Financieel Directeur, De Jongh Uitvaartverzorging BV