Linda is gedreven, kundig en to the point. Haar service is persoonlijk en met merkbare interesse voor de klant. Zij levert adequate adviezen om voor de klant tot de meest passende en economische oplossing te komen en ontlast de klant door duidelijke en doordachte oplossingen aan te dragen. Na de eerste kennismaking realiseerden wij een zeer indrukwekkende kostenbesparing op onze verzekeringsportefeuille. Zonder concessies te doen aan dekking en voorwaarden.

Johan Fokkema

CFO, Painting Holland Groep

Het is prettig zakendoen met Linda; korte lijnen en afspraken worden altijd nagekomen. De pro-actieve aanpak in combinatie met uitgebreide kennis van de meest uiteenlopende verzekeringszaken waarderen wij zeer.

Jaap Schuurman

Logistiek expert met focus op groen transport

Wij hebben Linda leren kennen als een zeer vriendelijke en bekwame medewerkster van L&M die altijd en heel snel een terugkoppeling geeft op je vragen, top tussenpersoon.

 

Ton van Vliet

Eigenaar, Autobedrijf Dobbe

Linda heb ik leren kennen vanuit mijn functie als commercieel directeur bij INKOPER MKB. Zij is een zeer bekwame operations manager, doordat zij als geen ander (en dat overdrijf ik niet) het overzicht bewaart, anderen aan hun afspraken houdt en niet rust voordat beloofde zaken ook daadwerkelijk en binnen de deadline worden nagekomen.

Rogier Roet

Marketing & Sales Manager, Cartal Rijsbergen Automotive B.V.

Linda is een doelgericht persoon die Thinkwise kundig geadviseerd heeft met betrekking tot risico’s en relevante verzekeringen. Daarnaast heeft zij het daaropvolgende transitieproces zeer efficient laten verlopen.

Robert Schildkamp

CFO, Thinkwise Software

Onze complimenten: wij ervaren de samenwerking met L&M Adviesgroep als een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Linda staat altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden, actie te ondernemen en te adviseren.

Thea van der Maarel

Directie, Auto Centrum Leidschendam

L&M adviesgroep ontzorgt Compri Aluminium op het gebied van alle schaderisico’s voor de onderneming. Linda verzorgde een transparante vrijblijvende scan van ons verzekeringspakket in relatie tot de risico’s. Hiermee wist zij een aanzienlijke besparing te realiseren, met betere voorwaarden. Haar professionele en pragmatische aanpak zijn van grote toegevoegde waarde.

Richard Lenders

Algemeen Directeur, Compri Aluminium

Wij zijn zeer te spreken  over de snelle en correcte manier van reageren en afhandeling van onze vragen. L&M komt hun afspraken na en denkt met ons mee.

Marco Vet

Directeur, VANDERLAANGROEP

Linda is een bijzonder gedreven en vakkundige persoon die met passie haar werk uitvoert.
Je kan er vanuit gaan dat Linda alle zaken accuraat afhandelt en dat helder communiceert.

Managing Director, A-Point