072 74 40 44 4 info@lenmadviesgroep.nl

INKOPER MKB

Focus is op dit moment het belangrijkste om rendement met uw bedrijf te behalen.

Klanten komen niet meer zomaar naar u toe met een opdracht, hiervoor moet u investeren in de relatie. Dat betekent wel dat het steeds meer tijd kost om de beoogde doelstellingen te behalen om met uw bedrijf succesvol te zijn.

Wij ondersteunen ruim 450 bedrijven met de inkoop van facilitaire producten. Producten die noodzakelijk zijn om je werkzaamheden uit te voeren. Vaak is dit jaren geleden ingekocht met op dat moment goede voorwaarden. Maar alle branches veranderen en leveranciers moet je altijd scherp houden. Dit doen wij continue voor onze klanten met onderstaande producten.

Afvalmanagement – Vaste/mobiele telefonie – Energie – Industriële lasgassenOnderhouden Overheaddeuren/Brandblussers – Incassodiensten – Bedrijfskleding Verzekeringen – Salarisadministratie – Keuren Elektrische gereedschappen

Trechtermodel

Laat ons het aanspreekpunt zijn voor al uw vragen. Doordat wij vele facilitaire producten aanbieden hanteren wij het trechtermodel. Leg uw vraag neer bij ons en wij gaan voor u op onderzoek uit. Een aantal veel gestelde vragen zijn bijvoorbeeld: Levert internet bellen (VOIP) voordelen op, wat staat er nu op mijn energie jaarafrekening, kan ik bij jullie ook een gasfles bestellen en hoe kan ik verfresten/loodaccu’s/oplosmiddelen of bouwafval afvoeren? Voordat u een opdracht hebt doorgegeven aan een leverancier hebben wij het al geregeld. Tegen uiteraard zeer scherpe tarieven, met een persoonlijke touch! En NEE is ook een antwoord als wij het niet kunnen regelen, maar er wordt altijd een advies gegeven wie uw vraag wel kan beantwoorden.

Tijd en Geld besparen is een logisch gevolg van contracten beheren. Markten kennen en monitoren wat er verandert en dat simpelweg regelen voor en met U!!!

www.inkopermkb.nl

Triangel Groep

Triangel Groep, één regisseur voor al uw financiële zaken. Hoe we dat doen? Wij geven u inzicht en overzicht in uw privé financiën, maar ook in uw zakelijke financiën. Maar zo digitaal mogelijk en altijd 24/7 beschikbaar. Heeft u irritaties van uw papieren administratie, problemen met het verlonen van uw personeel of aan de jaarrekening waar u niets meer aan kan veranderen omdat het jaar al voorbij is? Wij zijn geïnteresseerd in uw irritaties en gaan graag opzoek naar gerichte oplossingen!

Meer informatie over dit bedrijf kunt u vinden op: www.triangelgroep.nl

VANDERLAANGROEP

“Ondernemen is topsport”. Net als een topsporter wilt u succesvol zijn in uw vakgebied, u gaat voor een goed resultaat. Onderweg naar dit resultaat komt u enkele hordes tegen. Hordes zoals wet- en regelgeving, belastingen, administratieve en juridische kwesties. Om deze hordes makkelijker te kunnen nemen heeft u een vakkundige coach nodig, een coach die u begeleidt van start tot uw persoonlijke finish.

Sinds 1928 coacht VANDERLAANGROEP ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Met onze diverse specialismen zijn wij als geen ander in staat uw bedrijfsvoering geheel te ondersteunen; elk bedrijf coachen wij naar een topniveau. Creatief in onze advisering en efficiënt zijn wij in de uitvoering, met vertrouwelijkheid op de eerste plaats. Ons streven is een langdurige relatie, want hoe hechter de band des te meer je voor elkaar kunt betekenen.

Wij gaan graag de sportieve uitdaging met u aan en u te helpen met beter presteren!

Meer informatie over VANDERLAANGROEP kunt u vinden op: www.vanderlaangroep.nl of kunt u contact opnemen met Marco Vet AA RB op 075-687 49 59.

Erkamp Projectservice

Onze corebusiness is het renoveren en leggen van vloerbedekkingen voor allerlei toepassingen. Daarnaast maken en monteren wij raambekleding voor binnen en buiten. Erkamp Projectservice levert een groot scala aan producten en materialen; van gietvloeren tot rubbervloeren, van parketvloeren tot pvc-vloeren en van gordijnen tot rolluiken. U heeft altijd voldoende keuze uit hoogwaardige en innovatieve kwaliteitsproducten! Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Heiloo.

Meer informatie over dit bedrijf kunt u vinden op: www.erkamp.nl