INKOPER MKB

Focus is op dit moment het belangrijkste om rendement met uw bedrijf te behalen.

Klanten komen niet meer zomaar naar u toe met een opdracht, hiervoor moet u investeren in de relatie. Dat betekent wel dat het steeds meer tijd kost om de beoogde doelstellingen te behalen om met uw bedrijf succesvol te zijn.

Wij ondersteunen ruim 450 bedrijven met de inkoop van facilitaire producten. Producten die noodzakelijk zijn om je werkzaamheden uit te voeren. Vaak is dit jaren geleden ingekocht met op dat moment goede voorwaarden. Maar alle branches veranderen en leveranciers moet je altijd scherp houden. Dit doen wij continue voor onze klanten met onderstaande producten.

Afvalmanagement – Vaste/mobiele telefonie – Energie – Industriële lasgassenOnderhouden Overheaddeuren/Brandblussers – Incassodiensten – Bedrijfskleding Verzekeringen – Salarisadministratie – Keuren Elektrische gereedschappen

Trechtermodel

Laat ons het aanspreekpunt zijn voor al uw vragen. Doordat wij vele facilitaire producten aanbieden hanteren wij het trechtermodel. Leg uw vraag neer bij ons en wij gaan voor u op onderzoek uit. Een aantal veel gestelde vragen zijn bijvoorbeeld: Levert internet bellen (VOIP) voordelen op, wat staat er nu op mijn energie jaarafrekening, kan ik bij jullie ook een gasfles bestellen en hoe kan ik verfresten/loodaccu’s/oplosmiddelen of bouwafval afvoeren? Voordat u een opdracht hebt doorgegeven aan een leverancier hebben wij het al geregeld. Tegen uiteraard zeer scherpe tarieven, met een persoonlijke touch! En NEE is ook een antwoord als wij het niet kunnen regelen, maar er wordt altijd een advies gegeven wie uw vraag wel kan beantwoorden.

Tijd en Geld besparen is een logisch gevolg van contracten beheren. Markten kennen en monitoren wat er verandert en dat simpelweg regelen voor en met U!!!

www.inkopermkb.nl

 

Het Ondernemersburo

Ondernemers of directeuren kiezen voor een eigen bedrijf, omdat zij ergens goed in zijn, het vrijheid geeft, een goed inkomen genereert en het vooral erg leuk is om te doen. En dan zijn er allerlei zaken, waar ondernemers aandacht aan moeten besteden, maar waar hij of zij helemaal geen zin in heeft, geen verstand van heeft en die bovendien (veel) geld kosten.

Het Ondernemersburo heeft maar één belang en dat is het belang van de ondernemer. Wij ontzorgen ondernemers door:

  •  Als onafhankelijk centraal aanspreekpunt zorgen, ideeën en kansen te bespreken, gevraagd en ongevraagd·
  •  Als adviseur en sparringpartner te fungeren en betrokken te zijn bij de onderneming
  • Voor ondernemers alle bijkomende zaken uit handen te nemen, omdat de taal van specialisten niet door iedereen gesproken wordt.
  •  Financiële administraties te digitaliseren

Kortom, met het Ondernemersburo ga je meer omzet en minder kosten maken. De winst gaat omhoog en financiële rust maakt je een nog betere ondernemer. Veel zaken kunnen we met elkaar oplossen en als er een specialist nodig is, dan hebben wij die sowieso in ons netwerk. Op meer dan 30 vakgebieden zijn 70 geselecteerde specialisten aan ons netwerk verbonden.

Ikzelf heb 30 jaren ervaring in het mkb. Ik heb 18 jaren een eigen zaak gehad en heb veel ervaring met accountancy, fiscale vraagstukken en bijkomende zaken die bij het ondernemen komen kijken. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om kennis te maken of bel om meer informatie te krijgen.

O ja, voordat ik het vergeet, ook L&M Adviesgroep is een specialist binnen ons netwerk!

Taco Luiken

www.ondernemersburo.nl

APC Holland

APC Holland is een innovatieve assuradeur gericht op zakelijke schadeverzekeringen die staat voor goede service en persoonlijk advies van specialisten. Daartoe werken wij samen met ruim 250 tussenpersonen in het land.

 Wij leveren een totaalpakket aan zakelijke schadeverzekeringen met een alle van buiten komende onheilendekking voor meer dan 800 bestemmingen binnen diverse branches. Ons totaalpakket voor ondernemers kent standaard vele extra dekkingen zonder premietoeslag zoals glas, geld transport goederen, reclameborden en nog veel meer. Deze  dekkingen worden automatisch afgegeven op  basis van de overige verzekerde sommen. Risicodrager van dit pakket is Lloyd’s of London waarvan wij een volmacht hebben. Alle verzekeraars waarmee wij samenwerken hebben minimaal een A rating.

 Ons pakket heeft één totaalpremie welke scherp in de markt ligt ten opzichte van de vaak minder uitgebreide pakketten. In vergelijking met uitgebreide pakketten zijn we zeer concurrerend.  

Met onze 24 uur telefonische schadeservice van Broadspire zijn bent u altijd verzekerd van de beste hulp. De experts van Broadspire handelen de schade volledig af. U heeft dus altijd maar één aanspreekpunt. Uiteraard worden de kosten van de contra-expert ook voorgoed mocht deze wenselijk zijn.

Meer informatie www.apcholland.nl 

VANDERLAANGROEP

“Ondernemen is topsport”. Net als een topsporter wilt u succesvol zijn in uw vakgebied, u gaat voor een goed resultaat. Onderweg naar dit resultaat komt u enkele hordes tegen. Hordes zoals wet- en regelgeving, belastingen, administratieve en juridische kwesties. Om deze hordes makkelijker te kunnen nemen heeft u een vakkundige coach nodig, een coach die u begeleidt van start tot uw persoonlijke finish.

 

Sinds 1928 coacht VANDERLAANGROEP ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Met onze diverse specialismen zijn wij als geen ander in staat uw bedrijfsvoering geheel te ondersteunen; elk bedrijf coachen wij naar een topniveau. Creatief in onze advisering en efficiënt zijn wij in de uitvoering, met vertrouwelijkheid op de eerste plaats. Ons streven is een langdurige relatie, want hoe hechter de band des te meer je voor elkaar kunt betekenen.

Wij gaan graag de sportieve uitdaging met u aan en u te helpen met beter presteren!

Meer informatie over VANDERLAANGROEP kunt u vinden op: www.vanderlaangroep.nl of kunt u contact opnemen met Marco Vet AA RB op 075-687 49 59.

 De Leader Groep

Mijn naam is Bart Martin en onder de naam De Hypotheekleader Alkmaar werk ik met veel plezier als zelfstandig en erkend hypotheekadviseur.

Als ervaren specialist op het gebied van woninghypotheken begeleid ik u tijdens het hele hypotheektraject: van de adviesfase, bij de hypotheekaanvraag en in de fase daarna.
Op een laagdrempelige en persoonlijke manier om zo samen met u op een prettige manier uw ideale hypotheek af te sluiten.

Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe woning, aanpassing van de bestaande hypotheek of om een second opinion ik kom graag vrijblijvend bij u langs of u komt bij mij op kantoor.
Tijdens het eerste gesprek kan ik u al verder helpen en u een aantal handvatten aanreiken. Mijn dienstverlening aan u gaat verder dan u verwacht. Vanaf het eerste gesprek tot ver nadat u de sleutel van uw huis heeft gekregen sta ik voor u klaar met raad en daad en ben altijd bereikbaar.

Meer informatie over mij kunt u vinden op www.bartmartin.nl 
Meer informatie over mijn bedrijf kunt u vinden op www.deleadergroep.nl

Legal Parrot

Door lid te worden van LegalParrot, voorheen Juridischesnelweg, krijgt u een eigen huisadvocaat tot uw beschikking die over uw schouder meekijkt wanneer u juridische hulp nodig heeft.

Als LegalParrot lid kunt u uw eigen advocaat 24/7 direct inschakelen op basis van de services die zijn inbegrepen in het lidmaatschap. Hierdoor kunt u snel en online via uw eigen portal met uw advocaat schakelen via bijvoorbeeld; de vragenservice, incassoservice of contractenservice.

Do what you do best! De advocaten van LegalParrot  springen graag op uw schouder, waardoor u juridisch veilig en verantwoord kunt ondernemen.

Geïnteresseerd neem contact op met uw LenM contactpersoon!

Meer informatie over dit bedrijf kunt u vinden op www.LegalParrot.nl

Erkamp Projectservice

Onze corebusiness is het renoveren en leggen van vloerbedekkingen voor allerlei toepassingen. Daarnaast maken en monteren wij raambekleding voor binnen en buiten. Erkamp Projectservice levert een groot scala aan producten en materialen; van gietvloeren tot rubbervloeren, van parketvloeren tot pvc-vloeren en van gordijnen tot rolluiken. U heeft altijd voldoende keuze uit hoogwaardige en innovatieve kwaliteitsproducten! Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Heiloo.

Meer informatie over dit bedrijf kunt u vinden op: www.erkamp.nl

Assist Verzuim

Assist Verzuim is een landelijk opererende arbodienst, sinds 2001 actief op het gebied van arbodienstverlening en zowel Arbo- als ISO- gecertificeerd. Wij leveren diensten op het gebied van arbodienstverlening, ziekteverzuim, sociale zekerheid, personeel & organisatie en re-integratie. Assist Verzuim gaat verder dan alleen het beperken van verzuim.

Wij focussen op de maximale inzetbaarheid van uw mensen. Dit doen wij door verzuimpreventie, bij verzuim acuut en kordaat actie te ondernemen en door uw leidinggevenden en de mensen op de werkvloer te begeleiden. Hierbij houden wij uw feitelijke doelen voortdurend in het oog: het creëren van een optimaal werkklimaat en extra vitaliteit. Door naast u te staan met een totaalpakket van diensten, oog voor de veranderende werkverhoudingen en een resultaatgerichte aanpak. Assist Verzuim zorgt voor arbeidskracht!

Wij hebben 2.500 werkgevers met 30.000 medewerkers als klant. Onze kernwaarden zijn Persoonlijk, Innovatief, Discreet, Oplossingsgericht en Kwaliteit.
Meer weten? Kijk of www.Assistverzuim.nl of neem contact op met Walter Weghorst via 06 3438 5325 of via w.weghorst@assistverzuim.nl

Triangel Groep

Triangel Groep, één regisseur voor al uw financiële zaken. Hoe we dat doen? Wij geven u inzicht en overzicht in uw privé financiën, maar ook in uw zakelijke financiën. Maar zo digitaal mogelijk en altijd 24/7 beschikbaar. Heeft u irritaties van uwpapieren administratie, problemen met het verlonen van uw personeel of aan de jaarrekening waar u niets meer aan kan veranderen omdat het jaar al voorbij is? Wij zijn geïnteresseerd in uw irritaties en gaan graag opzoek naar gerichte oplossingen!

Meer informatie over dit bedrijf kunt u vinden op: www.triangelgroep.nl