072 74 40 44 4 info@lenmadviesgroep.nl

Even voorstellen…Onno Blankenzee

 

Mijn naam is Onno Blankenzee en ik werk sinds 1 september jl. als accountmanager bij L&M Adviesgroep. Ik ben geboren in Amsterdam en uiteindelijk gaan wonen in Landsmeer waar ik inmiddels 18 jaar woon. Ik ben een fanatiek sporter en wandel graag  met onze hond in de natuur.
Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een jongen van 15 en een dochter van 17 jaar.

Achtergrond
Na de basisschool heb ik de Mavo gedaan. Ik had destijds het idee om een sportwinkel te beginnen. Hiervoor had je een middenstanddiploma voor nodig waardoor ik de MDS ben gaan doen. Na een aantal stages kwam ik tot de conclusie dat hier niet mijn roeping lag.

Na de MDS afgerond te hebben ben ik in militaire dienst gegaan. Tijdens deze diensttijd heb ik mijn eerste assurantiediploma op kosten van defensie gehaald (assurantie B). Reden dat ik deze richting koos was omdat mijn moeder bij een verzekeraar werkte en met redelijk enthousiaste verhalen thuiskwam. Meteen nadat ik uit dienst kwam kon ik beginnen bij de verzekeraar Delta Lloyd als autoschade behandelaar.

Na daarna nog een klein jaar bij de DAS rechtsbijstand te hebben gewerkt heb ik meer dan 25 jaar bij een middelgroot assurantiekantoor in Purmerend gewerkt. Hier heb ik diverse functies bekleed waarvan de laatste 15 jaar als accountmanager zakelijke markt. Het directe en persoonlijke contact met de relatie trok en trekt mij nog steeds aan.

Hoe ben je bij L&M Adviesgroep terecht gekomen?
Met Max en Linda heb ik ca 10 jaar gewerkt bij een intermediair in Purmerend. Wat mij in onze samenwerking enorm aantrok was de interesse en passie voor het vak en de betrokkenheid bij de klanten. Spijtig was het dan ook dat zij ervoor kozen elders te gaan werken. Ik heb hierna nog contact met hen gehouden en maakte wel eens gekscherend  de opmerking dat wanneer zij echt een goeie relatiebeheerder nodig hadden, zij mij moesten bellen. Eind 2016 was het zo ver en lieten zij mij weten dat er in de loop van 2017 gelegenheid zou zijn om een accountmanager aan te trekken. Op 1 september was het dan eindelijk zover en had ik mijn eerste werkdag bij L&M.

Wat maakt het werken bij L&M zo leuk voor jou?
Ik vind het heel belangrijk om dicht bij de klant te staan. Net even verder te gaan dan gebruikelijk is, net even een stapje harder te doen. Voor Max en Linda is dit gemeengoed, ik voel mij er daarom ook prettig bij om samen te werken met mensen die daar net zo over denken. Het leuke hiervan is dat de klanten die ik tot nu toe heb ontmoet  dit gedrag ook herkennen.